ANNONS

Bränslesnål i transport

Vägtransporter är en del av den dagliga verksamheten för lantbrukare och entreprenörer och den nya 6R 185 är speciellt designad för detta ändamål och får höga poäng för sin ekonomi. Bara tre månader efter lanseringen är John Deeres kraftfulla sexcylindriga 6R 185 officiellt den mest bränslesnåla traktorn med mindre än 250 hk på vägen.
I DLG PowerMix Transport Test 2.0 förbrukade den nya 6R 185 endast 355 g/kWh Diesel och 14 g/kWh DEF. Beroende på regionala diesel- och DEF-priser möjliggör detta kostnadsbesparingar på upp till 2,00 €/h under transport, vilket innebär att lantbrukare och entreprenörer kan minska sina driftskostnader ytterligare.
Detta gör 6R 185 till en född vägtraktor. Med en låg tomvikt på 7,9 ton ger den en maximal effekt på 234 hk med IPM. Dessutom har 6R 185 den mycket effektiva AutoPowrTM-växellådan tillsammans med en beprövad 6,8-liters PowerTechTM PVS-motor.
Med detta resultat fortsätter 6R 185 att bygga vidare på sin framgång i 6R-serien. Tidigare uppnådde 6R 250 de bästa PowerMix-testvärdena som någonsin uppmätts i prestandaklassen 250 hk plus. Som ett resultat är traktorn fortfarande den obestridda ledaren.
Alla John Deere traktorer testades enligt de strikta specifikationerna i det krävande DLG PowerMix Transport Test vid DLGs testcenter i Groß-Umstadt. Testcyklerna på väg innebär körning under typiska driftsförhållanden med låg och hög belastning.

Relaterade artiklar