I dagens program tar vi del av en ny rapport som slår fast att det är tuffa tider för svenska ekobönder. Samtidigt fortsätter intresset för importerade ekovaror att öka kraftigt...
Lantbruksnytt TV
Här har du dina senaste lantbruksnyheter! Nyheterna kan ni se i datorn, telefonen, iPad eller direkt i TV:n via Apple TV eller motsvarande utrustning från annan leverantör. Beroende på internetuppkoppling kan ni se sändningen i låg eller hög upplösning. Använder ni en dator så måste ni ha en uppdaterad webbläsare.
Senaste programmen
Turerna kring Boxholms mejeri fortsätter men Glada Bonden är säkra på att gå vinnande ur tvisten med Arla. Och generationsväxling inom lantbruk är en stor process där allt måste gå...
Prognosen justeras upp för årets sockerbetsskörd, vi rapporterar från halvvägs i säsongen på bruket och så ser det ut som att priset på olja kommer att stiga i takt med...
Lantbruksnytt vecka 50 inleder vi med ett nyhetssvep med en rapport från spannmålsmarknaden, och i Australien fattas arbetskraft i skördesäsongen.
I dagens Lantbruksnytt ger vi en återblick på veckan som gått med ett nyhetssvep.
I dagens program berättar vi att det har sålts mycket begagnade lantbruksmaskiner under pandemiåret 2020. Vi får också veta hur kompost-te förbättrar mikroliv och jordhälsa.
I dagens program konstaterar vi att det går bra för svensk grisproduktion just nu jämfört med kollegorna i Europa och på svenska slakterier verkar man inte vara så bekymrad för...
I dagens Lantbruksnytt berättar vi att HKScan tar över all planering av sina djurtransporter för att optimera flöden och spara resurser. Och så tittar vi på en ny variant av...
Senaste inslagen
Unik elfyrhjuling till 2025
Utbilda dig till servicetekniker till hösten
Så kan kommuner räkna på sin självförsörjning
5300 ton korn genom nya torken
Prisat skolkök med ekologisk mat
Fjärranalys av vallkomposition med drönare
DNA-analys i laboratorium effektivare än växtförädlaren
Spannmålspriserna stiger runt nyår
Norrländsk jordbruksvetenskap byter skepnad
Hastigheten är vinsten i nya växtlabb
Krav på köttets ursprung dröjer
Med självinsikt blev växtförädlingen bättre