Lantbruksnytt TV

Här har du dina senaste lantbruksnyheter! Nyheterna kan ni se i datorn, telefonen, iPad eller direkt i TV:n via Apple TV eller motsvarande utrustning från annan leverantör. Beroende på internetuppkoppling kan ni se sändningen i låg eller hög upplösning. Använder ni en dator så måste ni ha en uppdaterad webbläsare.

Söderber & Haak

Senaste programmen

I Lantbruksnytt fredag berättar vi om ett nytt gödselmedel på svenska marknaden. Vi har också kikat på potatismaskiner. Traktorservice i skånska Östra Sönnarslöv visade den senaste tekniken från AVR.
Säljmöjlighet men leveransproblem är alla säljares mardröm, idag är det verkligheten för flera lantbruksmaskinförsäljare. Amazone ökar sin omsättning och räknar med att klara sitt produktionsuppdrag trots viss brist från leverantörer.
Höstens Lantbruksbarometer visar på en mer negativ bild och i dagens program berättar Ludvig & Co om lantbrukets framtid. Och så tittar vi på en ny modern växtskyddsspruta från danska...
14 år efter att den togs ur produktion återupplivar nu Rauch sin pneumatiska gödningsspridare med ramp. I dagens program besöker vi fabriken vid Baden Airpark och tar en titt på...
Helgen är över och vi firar som vanligt starten av den nya veckan med en rapport från spannmålsmarkaden.
I dagens program informerar vi om en fältvandring där fokus ligger på mellangrödors fördelar för klimatet och så sammanfattar vi några av veckans viktigaste nyheter.
Veckans sista program handlar om hur Rauch ska förändra hur lantbrukarna gödslar med hjälp en ny maskin. Vi tittar även på Target-Y, en prisad innovation och precisionskarttjänst för lantbrukare.
Fredagens Lantbruksnytt handlar om att det rör det rör på sig när det gäller tillverkare av flytgödselspridare, och det mesta handlar om Danmark. Samt en digital LRF-stämma som antog nollvision...
Foodhills

Senaste inslagen

Cereals
Linser
European Drivers Championship del2
LRFs mjölkrapport juni
European Drivers Championship
Betodlarmöte
Inför majsskörden
Tyskagården
Väversunda bär
Swedish Agro Skara
Kompletteringsgödsling
Valtra smart
Ormatorps Gård

Tidigare måndagsintervjuer