ANNONS

22 185 kom till MaskinExpo

MaskinExpo är utan tvekan landets ledande entreprenadmässa. De två nya, EntreprenadLive och EntreprenadExpo ligger långt efter. Med drygt 22 000 besökare och knappt 400 utställare är det fortfarande det största eventet inom entreprenadbranschen i Sverige.
Men till nästa år får mässan bekänna färg. Redan nu bjuder man in till den 26 till 28 maj på Stoxa för MaskinExpo 2016. Men då ska branschorganisationen Maskinleverantörerna också arrangera en egen utställning för maskiner inom bygg och anläggningssektorn. Även denna mässa blir i Stockholmsregionen. EntreprenadLive har sin entreprenadmässa i Göteborg 2016 och i Stockholm 2017 och EntreprenadExpo är på BorgebyFältet i Skåne i september varje år.
Alla mässarrangörer gör allt för att visa upp fina siffror vad gäller utställare och besökare. En del arrangörer räknar sina besökare i egen regi medan andra har externa organ för att hålla räkningen, det senare alternativet ger naturligtivs mer rättvisande sifror. Samma sak gäller antalet utställare, på vissa mässor kan det vara flera varumärken i samma monter och där varje varumärke står som en utställare i listan.
Oavsett vilket, med bara ögonmåttet till hjälp, MaskinExpo är fortfarande störst, och det är inte så konstigt, Stockholmsområdet är mycket hett vad gäller bygg och anläggning. edited1433002989

Relaterade artiklar