ANNONS

Nytt elverk från Atlas Copco

Atlas Copco utökar erbjudandet av generatorer med en serie små luftkylda generatorer, särskilt framtagna för krävande applikationer inom bygg- och anläggningsbranschen.
Alla QEP-generatorer är konstruerade för att hålla under de tuffaste arbetsförhållanden med enkel hantering, säkerhet och en enastående konstruktionskvalitet.
I QEP-serien ingår tre modeller QEP, QEP-R and QEP-S och modellerna finns tillgängliga med diesel- och bensinmotorer. Dieselvarianterna finns från 4kVA till 9kVA och motsvarande för bensin är 3kVA till 12kVA.
– Det stora urvalet av effektnivåer, funktionalitet och tillval gör generatorer ur QEP-serien till en perfekt lösning applikationer där tillgänglighet och tillförlitlighet värdesätts, säger Fredrik Ålund, Business Line Manager Atlas Copco Construction Scandinavia.
De bensindrivna QEP-maskinerna har en stor bränsletank, skyddande täckplåtar, uttag, termiska skydd och manuell start som standard.
QEP-R inkluderar även automatisk spännings reglering (AVR), el-start och isolationsmätare. QEP-S (silenced) har ett ljudisolerat hölje som minimerar ljudnivån på arbetsplatser i tätbebyggda områden eller andra bullerkänsliga platser.
Alla modeller kan utrustas med hjul och fällbara handtag för enklare transport på arbetsplatsen. QEP-serien finns tillgänglig över hela Skandinavien.
i6rooowzlpdb50ag4gmw

Relaterade artiklar