ANNONS

Hardis Hök på Cereals


Den danska spruttillverkaren Hardi vill få flera att få upp ögonen för deras Delta Force-ramper. På den engelska lantbruksutställningen Cereals kunde man se sprutor med tillägget Hawk i modellbeteckningen.

– Vi lanserade med stor framgång Echo-modellerna, men tar med Hawk-versionerna siktet på kunder som efterfrågar sprutor med högre specifikation, säger Peter Henrik Dahl, försäljningschef Hardi North.

För Sveriges del handlar det om Navigator 4000 och Commander 4500 som finns i Hawk-version. Då får man en 24 meters Delta Force-ramp, men i övrigt är utrustningslistan flexibel.

– Hawk-sprutorna är Isobus-baserade, men man kan exempelvis välja till i-paket och hydraulisk anti-yaw. Vi ser det som ett verkligt bra erbjudande, då en gård med 24 meters arbetsbredd får ett alternativ till den annars populära Delta-rampen, fortsätter Peter Henrik Dahl.

Delta Force-rampen på 24 meter lanserades för exakt ett år sedan på Hardis sextioårsjubileum och något som blir en verklig skillnad gentemot Delta-rampen är möjligheten att få AutoTerrain ramphöjdsautomatik med negativ tilt.

Relaterade artiklar