ANNONS

Ny återförsäljare för Kubota

Rosenbergs Lantbruksmaskiner i Mullsjö blir ny återförsäljare för Kubotas lantbrukstraktorer
Kubota är japanska kvalitetsmaskiner från en av världen största traktortillverkare.
Sedan 2009 är Svenningsens Maskin svensk generalagent för Kubota. Många i Sverige har redan goda erfarenheter av Kubotas kompakttraktorer och rotorklippare, och i slutet av 2010 togs nästa steg då den större M-serien premiärvisades för den svenska marknaden på Elmia Lantbruk. De japansktillverkade M-serietraktorerna omfattar modeller med motorer från 60 hk till 135 hk, och håller samma höga kvalitet som kännetecknar Kubotas samtliga produkter.
Sedan Svenningsens Maskin blev generalagent för Kubota i Sverige har arbetet med att bygga upp ett starkt och heltäckande nät av återförsäljare pågått. Det senaste tillskottet bland återförsäljarna är Rosenbergs Lantbruksmaskiner i Mullsjö som bedrivit handel med begagnade lantbruksmaskiner, samt varit verksamma som auktoriserad bildemontering sedan 20 år tillbaka. Från och med nu kommer fokus ligga på försäljning och service av traktorer och lantbruksmaskiner.
– Under 2014 kommer vi att avveckla bildemonteringen och satsa fullt ut på traktorer och lantbruksmaskiner. Vi har redan byggt en ny verkstad och anställt en ny mekaniker och kommer successivt fortsätta att öka vår satsning på lantbrukssidan, säger Ingvar Rosenberg på Rosenbergs Lantbruksmaskiner.
– Vi är glada att Rosenbergs ansluter sig till vårt återförsäljarnät. Rosenbergs Lantbruksmaskiner har goda tekniska kunskaper, men även en bra förståelse för lantbrukarnas krav och önskemål, säger Mats Axelsson, återförsäljaransvarig på Svenningsens.

Relaterade artiklar