ANNONS

Fler säljer Merlo

Merlos generalagent i Sverige, AB Hüllert Maskin expanderar ytterligare i norra Sverige tack vare ett samarbete med X-Maskiner AB.

X-Maskiner AB med anläggningar på fyra orter är från och med januari återförsäljare och servicelämnare för Merlo teleskoplastare i Hälsingland, Jämtland/Härjedalen och Västernorrlands län.

X-Maskiner har försäljning och verkstäder i Hudiksvall, Sundsvall, Östersund och Örnsköldsvik.

Det nya samarbetet ska ses som en av AB Hüllert Maskins senaste satsningar på att ytterligare stärka försäljnings- och servicenätet för Merlo i hela Sverige. Tack vare X-Maskiners starka ställning i södra och mellersta Norrland utökas Merlos representation kraftfullt i ett enda steg. Sedan tidigare är även Norrmaskiner i Norrbotten och Västerbotten samarbetspart och nu täcks alltså hela Norrland in på den svenska Merlo-kartan.

Under våren planerar X-Maskiner visningar av Merlo teleskoplastare vid samtliga X-Maskiners anläggningar. Hittills är datumen 7-8 april bestämt för visningen i Östersund, men visningarna sker på samtliga orter. Datum för de övriga meddelas senare.

– Merlo är ett av de finaste teleskoplastarmärkena på marknaden. För X-Maskiner betyder samarbetet att vi som leverantör av maskiner till entreprenad och jordbruk kan erbjuda ett komplett utbud av maskiner. Många av våra kunder efterfrågar just teleskoplastare och Merlo har bra lösningar för båda branscherna, säger X-Maskiner AB:s vd Björn Jönsson i en kommentar.

X-Maskiner är sedan tidigare återförsäljare av John Deere, Terex och Avant.

X-Maskiner säljer nu hela Merlos modellutbud, utom de runtomsvängande ROTO-maskinerna. De säljs av LGL Maskin AB i Gnarp, som samarbetar med AB Hüllert Maskin sedan lång tid tillbaka.yegi8ajoszzl4qrkz7xp

Relaterade artiklar