ANNONS

Storsäljare på Entreprenad Live

Pålitlighet och mångsidighet står i blickfånget när Hüllert Maskin lyfter fram några av sina storsäljande modeller av Merlo teleskoplastare under Entreprenad Live.

På plats i montern finns bland annat två kompaktmodeller. Men sticker upp lite extra, det gör den runtomsvängande Merlo Roto-modellen som också finns med på mässan.

Merlo är det marknadsledande teleskoplastarmärket i Sverige sedan decennier. Under åren har generalagenten AB Hüllert Maskin byggt ut ett heltäckande nät med omkring 40 serviceverkstäder och säljkontor spridda över hela landet.

Den starka positionen märks även på det breda utbudet av teleskoplastarmodeller. Under årets Entreprenad Live får alltså kompaktmodellerna särskild uppmärksamhet. Minstingen Merlo P27.6 och så Merlo TF38.10 med den något mindre systermodellen TF30.9. Dessa maskiner är tre modeller som haft stora försäljningsframgångar. Deras styrka är den behändiga storleken tillsammans med mångsidigheten att bära olika typer av redskap.

Dessutom kommer en Merlo Roto till Hüllerts mässmonter. Den är 24-metaren Merlo Roto 60.24MCSS. Den har en lyftkapacitet på hela 6 000 kilo och lyfthöjd på 24 meter och används ofta med applikationer som lyftkorg, kranvinsch och andra redskap som ökar användningsmöjligheterna.

AB Hüllert Maskin är ledande leverantör av teleskoplastare i Sverige. Företaget har den svenska generalagenturen för Merlo, med ett nät av återförsäljare och serviceverkstäder över hela landet.

Relaterade artiklar