ANNONS

Tre traktorer från New Holland i final

Som vi rapporterade om i går är det 16 traktorer som presenterats som kandidater till Årets Traktor 2023 för juryn. Det är fem i klassen för fälttraktorer, tre i klassen för gårdstraktorer och åtta i klassen för specialtraktorer. Samtliga i de två första klasserna går vidare till final och under kommande vecka kommer juryn att avgöra om samtliga åtta specialtraktorer går till final eller om någon av dem sorteras bort redan nu.
Tolv av dem alla nämnde vi vad gäller modellbeteckning  i gårdagens artikel, läs den här.
Resterande fem är hemliga fram mot hösten.
Men redan nu kan vi berätta att det handlar om en helt ny John Deere i klassen för specialtraktorer medan de andra är i klassen fälttraktorer.
Där har vi en helt ny serie från Valtra i det större segmentet, en Fendt i 300-hästarsklassen samt en helt ny traktor från New Holland.
Vi återkommer mellan augusti och november med mer information om dessa fyra i takt med att tillverkarna släpper på restriktionerna.
Oavsett vilket kan jag i juryn tycka att det är ett mycket starkt och intressant startfält i år. Det är intressanta maskiner i olika klasser med mycket teknisk utrustning och modern teknik.

Relaterade artiklar