I dagens program besöker vi ett av alla de mindre livsmedelsföretag som drabbats hårt i coronakrisen, närmare bestämt Brekeriet bryggeri. Vi får också höra mer om hur lång blomning säkrar...
Lantbruksnytt TV
Här har du dina senaste lantbruksnyheter! Nyheterna kan ni se i datorn, telefonen, iPad eller direkt i TV:n via Apple TV eller motsvarande utrustning från annan leverantör. Beroende på internetuppkoppling kan ni se sändningen i låg eller hög upplösning. Använder ni en dator så måste ni ha en uppdaterad webbläsare.
Senaste programmen
I dagens Lantbruksnytt berättar vi att det ser ut att bli en ovanligt spretig höstveteskörd i år, åtminstone i Västra Götalandsområdet. Skördeuppskattningar från ett hundratal fält visar på avkastningar mellan...
I dagens program tittar vi på blastkrossning i potatisodlingen som fått ett uppsving i och med att Reglone är på väg bort. Och en vildsvinsnatt planeras i Södermanlands län. Hundratals...
Ny vecka med Lantbruksnytt. Idag startar vi med en rapport från spannmålsmarknaden, och ny forskning menar att kor släpper ut mindre växthusgaser än tidigare beräknat.
Välkomna till Lantbruksnytt söndag. Idag bjuder vi på ett nyhetssvep från veckan som gått.
I dagens program handlar det om rätt mellangröda vid rätt tidpunkt vid conservation farming och om hur en kombination av två växtoljor har visat goda resultat för svampbekämpning i ekologiska...
I dagens program får vi följa med en ogräsrobot ut i fält och Kristianstadortens Lagerhusförening ut på nätet.
LRF Kött vill se ny affärsmodell för köttnäringen där fler aktörer delar på riskerna. Lantbruksnytt pratar med Åsa Odsell - ordförande LRF Kött. Och så är vi med när en...
Senaste inslagen
Deutz-Fahr fortfarande populärt i Älmhult
Lyckad bekämpning av Afrikansk svinpest
Positivt på nötmarknaden
Gynnsamt med osäkrad kurs för EU-stöden
Eko sjunkit i Norden
New Holland tror inte på vätgas i dag
Skira söker fler köpare
Grisproducenterna säkrar gårdarna
Rätt växtskyddsinsats på rätt plats med DAT
Två företag med gemensam vd
Solgården tar in utegrisarna
Det finns potential att lyfta svenskt nötkött