ANNONS

Kramp expanderar butikskoncept till Mönsterås

Den 2–3 december inviger industri- och entreprenadföretaget Halkjaers Bandservice sin nya butik i Oknebäck industriområde, Mönsterås. I samband med öppningen lanseras även butikens nya konceptavdelning Powered by Kramp i samarbete med Kramp.
– Vi ser fram emot att stärka vårt samarbete med Halkjaers Bandservice. Den nya butikslokalen, engagerade personalen och höga nivån på kundservicen lägger grunden för ett lyckat samarbete, säger Anders Carlson vd på Kramp.

Industri- och entreprenadföretaget Halkjaers Bandservice breddar sitt utbud. Från första veckan i december riktar sig butiken även till lantbrukare och skogsbrukare, ett beslut som tagits i samband med att företaget öppnar på ny adress i Oknebäck industriområde. Tillsammans med Kramp kommer Halkjaers Bandservice att erbjuda närmare 2000 artiklar med allt ifrån verktyg, batterier och belysning till färg, kemi och elartiklar. Den nya Powered by Kramp-avdelningen kommer även att innefatta djurartiklar och jordbruksdelar, något som går i linje med företagets utökade fokus på lantbruk. En annan uppgradering som den nya lokalen för med sig är en utökad slangverkstad och kilremsavdelning.
– Det här är den största satsningen vi gjort på länge. Tillsammans med Kramp så kommer vi att kunna erbjuda ett brett sortiment till våra lokala kunder och nu även till de som är verksamma inom lantbruk, vilket känns jätteroligt, säger Per Klette platschef på Halkjaers Bandservice AB.

Ett butikskoncept som växer
Kramp, som är grossister inom reservdelar och tekniska produkter till lantbruket, har de senaste åren storsatsat på att expandera sitt butikskoncept Powered by Kramp. Konceptet går ut på att Kramp inreder en butiksavdelning med sitt sortiment och varumärke. Butikspartnern får sedan stöd av Kramp med bland annat marknadsföring, försäljningsutvärdering, optimering och utbildning. Idag finns det åtta Powered by Kramp-avdelningar i landet, därmed blir Halkjaers Bandservice Kramps nionde samarbetspartner.
– Det har varit spännande att vara med och utveckla Halkjaers Bandservices nya butik. Den nya lokalen ger dem ännu större möjligheter att utveckla sortimentet och sin service, säger Mikael Sebelius butikutvecklingsansvarig på Kramp.

Officiell invigning av Halkjaers Bandservice nya lokal
Efter ett hårt arbete med renoveringen ser Per Klette med personal fram emot invigningen den 2–3 december där det kommer erbjudas aktiviteter och lättare förtäring. Under invigningen kommer även personal från Kramp att vara på plats.
– Vi är väldigt spända på invigningen och att visa den nya avdelningen. Samarbetet med Kramp har gått alldeles utmärkt. De är väldigt måna om oss som återförsäljare och har bidragit med stor kompetens och erfarenhet. Nu hoppas vi att många vill komma på invigningen och att det nya sortimentet tas emot väl, avslutar Per Klette.

Relaterade artiklar