ANNONS

Ny S&H-återförsäljare

Den andra augusti öppnar Söderberg & Haaks nya återförsäljare i Östersundsområdet, Haraldssons Maskin, upp dörrarna för första dagen i Brunflo. Haraldssons Maskin har sitt ursprung i Haraldssons Tunga Fordon i Brunflo utanför Östersund. Haraldssons Tunga Fordon är återförsäljare för Mercedes lastbilar och Hiab lastbilskranar. Företaget drivs av bröderna Karl och Pär Haraldsson.
Bröderna Haraldsson kommer att arbeta i företaget tillsammans med fyra nyanställda, vilka tidigare har varit anställda hos den tidigare Söderberg & Haak-återförsäljaren i området, Nylunds Maskin i Östersund.
Thomas Svensson, vd på Söderberg & Haak Maskin kommenterar:
– Efter att vår mångåriga återförsäljare Nylunds Maskin tyvärr tvingades begära sig i konkurs, är vi nu nöjda med att så här pass snabbt ha hittat en ersättare som vi tror mycket på. Ägarna är välrenommerade, brodern Pär har erfarenhet av lantbruksmaskinförsäljning sedan tidigare, samtidigt som säljaren Stig Hällberg, två mekaniker och reservdelsspecialist följer med i den nya konstellationen. Vi tror väldigt mycket på den här lösningen.
– Det här är helt i linje med vår långsiktiga satsning att bli en komplett serviceanläggning för tunga fordon och maskiner. Det känns nästan overkligt att kunna samla alla dessa världsmärken Mercedes-Benz lastbilar, New Holland, Case IH, Hiab och Bridgestone under ett och samma tak. Det är en otrolig chans vi har fått av Söderberg & Haak att få sälja deras produkter i Jämtland/Härjedalen och vi hoppas kunna infria både kunders och leverantörers förväntningar, säger Karl Haraldsson.

Relaterade artiklar