Lantbruksnytt TV

Här har du dina senaste lantbruksnyheter! Nyheterna kan ni se i datorn, telefonen, iPad eller direkt i TV:n via Apple TV eller motsvarande utrustning från annan leverantör. Beroende på internetuppkoppling kan ni se sändningen i låg eller hög upplösning. Använder ni en dator så måste ni ha en uppdaterad webbläsare.

Väderstad

Senaste programmen

Midsommarafton och idag tar vi en titt i försöksfälten till höstens majsdag hos Hushållningssällskapets i skånska Skepparslöv.
Dagens program handlar om hur biostimulanter stod i fokus på Slätte Ekodag. DataVäxt lanserar nytt system för att kartlägga och justera dina fälts höjdskillnader.
Årets Traktor 2022 har startat, 14 traktorer har gått till final i tre olika klasser Och bra vinst med bin för Honungsgården på Bjäre.
Danone bygger ut i skånska Lunnarp. Anläggningen ska bli basen för mejeriets växtbaserade produkter. Och så besöker Lantbruksnytt Åres Mjölkföretagare 2021 för att se hur deras nya sensorteknik fungerar på...
Ny vecka som inleds med en rapport från både spannmålsmarknaden och oljemarknaden. Vi berättar även vem i landet som är bäst på att föda upp smågrisar.
Ännu en mässa flyttas fram, i dagens Lantbruksnytt handlar det om Elmia Matbruk, och så sammanfattas några av veckans viktigaste händelser.
Det finns många alternativ när det gäller verktyg, förbrukningsvaror och reservdelar. Reservdelsföretaget Granit Parts har funnits i Sverige i flera år och får allt fler återförsäljare i landet. Vi tar...
Danish Crown har en ny strategi med mer förädling och klimatnytta i fokus. Och Varaslättens lagerhus har en ordentlig efterlikvid efter ännu ett rekordår.
Svanabo Lantbruksservice

Senaste inslagen

Josefins bär
Havrecenter
Nytt system för att sprida flytgödsel
Nystart för Hällestads svamp
Stödbetalningar
Pöttinger
Köttrasauktion
Sveriges mjölkbönders årsmöte
Erik Stjerndahl
Fältförsök
Helena Jonsson slutar som ordförande
Sia Glass byter leverantör
Ormatorps Gård

Tidigare måndagsintervjuer