ANNONS

Rekordmässan Borgeby

Borgeby Fältdagar har gått från en lokal fältvandring till en av de viktigaste mötesplatserna för Lantbrukssverige. I morgon klockan 09.00 slås portarna upp och det är inte omöjligt att det blir ett nytt publikrekord. Redan nu vet vi att antalet utställare är större än någonsin och i stora tältet vid entrén möter ni alla oss från NilehnTeknik. Välkommen till NilehnTeknik montern.
Den första mässdagen är det öppet ända till 19.00 och klockan 16.00 köra Årets Traktorförare i Massey Fergusons monter. Årets Traktorförare 2011 genomförs i ett samarbete med Agco och Massey Ferguson. I finalen tävlar Oskar Eriksson, Näsviken, Johan Karelius, Säffle och Andreas Thomsson, Stånga. Andreas fick i ett sent skede tillträde till finalen, i egenskap av reserv, då Christoffer Wall, Bjärnum måste engagera sig i vallskörden i stället.
Bland NilehnTekniks läsare är det många som tänkt sig komma till Borgeby Fältdagar. Resultatet av NilehnFrågar är att; 71 procent ska till mässan, 22 procent stannar hemma medan 7 procent inte bestämt sig ännu.
Mässans andra dag, torsdagen den 30 juni, är det öppet 09.00 till 17.00

Relaterade artiklar